Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, August 10, 2012

Nafsu di Hari Jumaat....

Waaaarrrgghhhhh.....busy.busy.busy. Banyak gila keje kt ofis ni...Nasib baik account July da setel semalam. Harini nak kejekan cek yg kena sign+payment to approve+memo. Lunch break japgi nak merayap pegi Jusco lak. Keh3...Tapi busy macammana pun kalau penat or ngantuk sgt aku tido je kat ofis ni. Bos pun dah tak terkata apa gamaknye.Hehehehehe....

Tadi baca email sket2...tetibe terbukak email ni. Nafsu pun dtg....Berbaloi ke kalau beli menatang ni? Mahal jugak.Tapi macam best jeeeeeee....Agak2 Mr Hubbee bagi beli x?Tapi weekend ni nak shopping lagi....Huhu...Nafsu,nafsu~

Kalau berminat nak beli boleh click sini

P/S : Seseorang tolonglah nasihati aku supaya jgn membazir di bulan mulia ni.....................

2 comments:

  1. Jgn membazir malin..sabor2..ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tu lah.nk membazir pulak di bln2 puasa ni.xptt betul kan?hehe ;)

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers