Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Sunday, August 26, 2012

SALE : Medela Harmony Breastpump @ RM150 only!!

SORRY....DAH FULLY BOOKED!


PRICE = RM 150 (exclude postage)
FULLY BOOKED!

Sape2 yg interested to buy Medela Harmony Breastpump boleh email saye :


malyn.mizzunderstood@gmail.com
(Pls letak subject "Medela Harmony Inquiry/Order")

Info pasal Breastpump ni boleh baca kat entry ni.


---------------------------------

UPDATE ON FISHER-PRICE ROCKER : TOTALLY SOLD OUT!!

*Sorry pada yg email tapi sy xdpt balas or yg email tapi lambat confirmkan and saye let go pada org lain. Sorry sgt2. Rocker ni laris macam goreng pisang panas..Saye xboleh tunggu lama2. Tak fair pd org yg ready nak byr deposit ASAP but kena hold sbb tggu org lain confirmkan. FYI, turn adalah mengikut sape yg email sy dulu. If u hold, sy let go pd next person yg email sy..k?


Bila saya nak bukak order utk Fisher-Price Rocker ni lagi? Insyaallah....NEXT YEAR. Lepas cuti bersalin. Kalau larat dan rajin. Kalau tak rajin xde order lagi.Hehehehe...Jgn tanya saya lagi..ok?Sekarang dah tak rajin. Perut I dah memboyot okeyh??Heheheehehe....

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers