Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, September 11, 2012

Handbag! Diaper Bag! I want bags!!

Memandangkan birthday aku akan tiba pada 17 September 2012 ini... (birthday ke berapa jangan tanya okeyh?Hehehe)... Aku bercadang utk me'reward' diri sendiri (Ceh! Cakap je la kau mmg nak shopping. Reward diri sendiri konon! Hehehehe). Mula2 aku bercadang nak beli handbag. Tak kisah la Coach ke, Guess ke, CK ke...ape2 je lah. Janji handbag... Setelah berfikir2 bahawa aku ni nak jadi mak orang dah. Mungkin takde maknanya aku nak pakai handbag bagai dalam masa setahun dua ni. Jadi...apa kata kite beli diaper bag yang menawan kalbu? Boleh jadi handbag jugak kan?? So let's feast our eyes!!

Ini bukan diaper bag. Tapi aku sangat suka warna ni!! Calvin Klein Convertible Logo Bag. Price RM240 @ Strawberry Tags

Skip Hop Versa diaper bag. Price RM387.55  @  babymothercare

Storksak Olivia in Black & Cherry. Price RM599 @ BuggyBabyBoogie

Kat bawah ni diaper bags/set from Gucci Handbags!!

Gucci white baby set (diaper bag,baby carrier,bottle holder). Price RM733.72

Gucci Messenger Diaper Bag - Red Blue Crystal. Price RM667.59

Gucci Backpack Diaper Bag 28551 Black. Price RM736.87. I know..bukan handbag type but it looks cool doesn't it?? ;)

OkieDog : Sumo-shopper (Black). Price RM269.91 @ Happy Baby

Storksak Range @ Baby Pink Collection



Ok. Cukup2 lah aku meroyan tgk beg2 ni...Ada sape2 boleh bisik2 kat Mr Hubbee tak soh bg beg ni jadi hadiah birthday aku? Ngeh3.....Takde ke?? OK. Fine...Nak sambung berangan jap. Bye   (^_^)v

12 comments:

  1. seyes,..xpyh la ko nk pakai beg cantek2..penyudah nye, btol susu, pampers gak ko sumbat..ahaha..

    kalo bli yg mcm gucci kat ats tuh, diaper bag a.k.a bag jln2 definitely la superb! sokong ko bli! aku pun nk berangan jugak la..huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh3..kte berangan same2.aku cuma berharap muz xreject idea aku nih.hehehehe..

      Menarik kan beg2 camtu?orang tak expect kte bwk diaper beg pn kalau tgk!best2!! :D

      Delete
  2. cantik la hijau CK..tgk pun dh jtuh hati..hrga brptutan la..betol dear, trus je grab diaper hnbag..senang boleh isi brg baby trus..beli hndbag biasa sdh nya x trpakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?warna dia mmg superb!!cantik sgt!!!tp bila fikir2 blk mcm better beli diaper bag yg comel terus..kan? :)

      Delete
  3. pergh gucci tu mmg lawa! nak nak nak..

    tp nnt susu tumpah, ke sumbat baju busuk anak, tak best plak dlm gucci tu. sayang je nak kena lanyak barang2 anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gucci bag itu adalah idaman!!huhu~ nak jugak!!hehehe...

      betul jugak tu...tapi....nak gucci jugakkkk...hehehe.. ;)

      Delete
  4. minat yg gucci 2..klu berduwet..sila beli yg itu.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..part yg kalau berduit tu yg nak kena fikir tu.hahaha.. ;)

      Delete
  5. Ehem ehem...storstak olivia sgt memuaskan hati dan kalbu dan jiwa dan raga!..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serious??best eh?ala...ni yg rasa cm nak beli jugak ni.hehe

      Delete
  6. storksak olivia mmg best.. harga pun best.. huhu.. suka kaler cherry / champagne / moss.. sgt2 cantik!! review mmg bagus, cuma harga je tk bagus sgt.. klu dpt 300 - 400 mmg konpem beli.. haha

    ReplyDelete
  7. to those yg nak beli storksak olivia champagne, boleh contact sy.. if nak tgk depan/COD pon boleh...insyaAllah puas ati..

    0196691022 (nurul)

    item is BRAND NEW.. beli dua (black & champagne) sbb tak tau nak decide nak yang mane coz pegi beli sorg2.. blk rumah suruh hubby pilih kan..tp both colors adalah cantik!! sbb tu sy confused nak yg mane...hehe... wanna let go @ RM510

    boleh tgk or COD @ hentian Serdang (yg ade starbucks) :)

    utk other Storksak bag, pn boleh pm sy..insyaAllah sy boleh dptkan & price murah dlm RM30-RM40 from market price :)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers