Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, September 12, 2012

Jawapan sang suami...

Berbalik kepada entri "Handbag! Diaper Bag! I want bags!!" ini...berikut merupakan conversation suami isteri di petang hari... 


Nampak jawapan disitu? Itulah suami yang bijak namanya. Dengan pantas memberikan alasan yg logik lagi menimbulkan keterharuan di hati isteri....

Tapi...apa kaitan dengan dia nak beli iphone lagi? Dah ade dulu pegi hilangkan sape suruh? Tu la...beria sgt tgk cheerleader Philipine sampai hilang iphone kan??

Ini pertanyaan ikhlas dari si isteri...

Jawapan sengal sang suami... Baik... Aku pasrah dapat laki gini... (-_-")


Tapi kan....apesal hah aku "mengidam" nak handbag byk plak halangannya... Tapi dia "mengidam" helikopter (read entri "Suami mengidam??" ) boleh je?? Lagilah takde fungsinya tu..... Ketidakadilan apakah?????

Kesimpulannya......tak payah shopping apa2
(T_T)

Merajuk lah! Aku nak siap2. Nak balik keje awal harini. Bye!

2 comments:

  1. hahaha...lawak la u all ni..biasala..deskriminasi sang suami bila bab2 nak bergaya sakan ni..hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan?diskriminasi betul..kalau die boleh aje..hehehe.. ;)

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers