Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, October 24, 2012

One text message could change my mood for the whole week!!

Takde mood. Sangat2 takde mood. Ptg tadi Mr Hubbee text... "B, flight pegi 1hb. 9hb pagi subuh da sampai KL kalau flight tak delay..Abg terus gerak JB ke camne?".

*Demmmmmmmm..... kena pegi Riyadh jugak ke??!! Aku da nak beranak ni weyh!!!!!!!!*

Adakah aku punya cukup ketabahan kalau terbersalin masa Mr H kat Riyadh???? Nak ikut pegi Riyadh tapi dgn perut camni mmg takde harapan lahhhhhh... Aku just cuak kalau dia kena stay selagi keje2 kat sana tak setel...Sehari dua boleh lagi.. Kalau seminggu dua?Mmg sempat aku beranak sorg2 kat sini...... (-_-')


P/S : Korang...tolong doakan aku bersalin lepas Mr H balik Malaysia ehhhhh....Kalau tak 7 keturunan pun aku ungkit perihal bersalin anak 1st tapi Mr H takde....Sob3..... T_T

4 comments:

  1. cakap2 ngn baby selalu..ckap ngn dia kuar mase daddy ade..insyaAllah..dia dgr.. doa byk2 k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...hari2 pujuk baby ni..mudah2an sempat la dia tggu..
      tq yang! :)

      Delete
  2. alahaaii sian awak.. baby tamo kuar dulu tau.. tunggu babah balik mesia baru kuar k :P

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers