Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, November 07, 2012

Medela Freestyle.... (T_T)

Instinct kuat nak Medela FS. Mintak izin Mr Hubbee nak order dari sorg seller ni. Mintak izin thru Whatsapp je. Tak mampu aku nak kol Riyadh tu. Lepas bitau harga, dpt reply dari Mr H...

"Xyahla yang...k.uzai ada..kn dia da bg pinjam..klu dia xbg pn,mle2 leh gne manual je kn"


*Dang!*  (T_T)


Oh... Medela Freestyle idaman hati....


Macam makin jauh je harapan.... Takpe boo. Mentang2 u jauh, susah betul nak menggesel2 mtk ape2. Tunggu la balik M'sia nanti. Urut2 bdn sikit, picit2kan kepala, bg pakej full service la senang cite. Tgk la bagi beli FS ke tak bagi beli FS time tu. Muahahahaha... *evil*

P/S : Ade sape2 tau teknik urutan batin x? Aku nak belajar sebelum Mr H balik. Senang aku nak mulakan operasi terus Jumaat ni. Keh3.... ;p

8 comments:

  1. haha..goda suami ckup2 confirm dpt..tp medela fs ni hrga mncekik kan? tp berbaloi..untung kalau dpt..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...sbb harga la hubby cm xnak bg.dala dia jauh.ssh nak terangkan kebaikan kalau dpt FS ni.hehehe

      Delete
  2. atceli fs ni mmg bagus.tp bukan dia sorg je bagus.medela lain pon bagus gak.medela mini/swing semua tu bagus je. i xpakai fs, i pakai medela pisa. dah puas hati2 sgt2 sgt2.
    xmau tukar2 dah ke pump lain walaupun semua org dok ckp fs bagus. tp compartment dia byk.leceh nak ngusung sana sini.
    sbb last2 kita pump sambil pegang jugak akhirnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. b4 ni plan nak beli swing tp sbb fs ni double pump kan.so mcm sng sikit nk pump kat ofis,jimat masa..lgpun boleh gna bateri or elektrik.2 yg best.sbb xsure nk pump kt mn da naik keje nnt..takpelah.kalau hubby xbg beli fs try pujuk beli swing jugak.hehe

      Delete
  3. medela fs mmg idaman hati..tp i mampu bli swing je..swing pun swing la,,tu jugak yg mengepam susu dr breast i everyday..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...xdpt fs,swing pun ok jugak.hehe..

      Delete
  4. haha..sabor je full service tu..ihihihi..pastu sabtu terus g spital..ok x??ehehehe..
    xpe,try pujuk beli yg murah sket..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...xdpt FS ni kena pujuk beli yg lain lak.maybe swing ataupun ameda tu.spectra ke...tak kisahla.jnji dpt pump..hehehe

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers