Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, August 28, 2013

RESTOCK!! Apple Learning Quran. Sesuai untuk anak2 kecik.

*Sticky entry. Pls scroll down for updated entry*

*Oleh sebab aku malas nak update entry maka aku up balik entri ni..boleh? Hehe*

Kali ni promo untuk Apple Learning Quran pulak. Eusoff da pakai dah Apple ni. Memang comel dan sesuai sangat untuk jadi teman anak2 kecik. Malam2 aku pasang letak kat atas bantal tido die so sambil tido dia boleh dengar surah2 lazim. Pegi mana2 pun boleh bawak benda ni so sangat versatile. Hehehe...

 
 
 
 
Ini projection daripada Apple Learning Quran ni..
 
Apa yang ada pada Apple Learning Quran ni?
 
26 DOA HARIAN :
DOA SEBELUM TIDUR
DOA MASUK TANDAS
DOA KELUAR TANDAS
DOA SEBELUM WUDHU
DOA PAGI HARI
DOA SEBELUM MAKAN
DOA SOLAT JENAZAH
DOA MEMAKAI BAJU
DOA KELUAR RUMAH
DOA MASUK MASJID
DOA KELUAR MASJID
DOA NAIK KENDERAAN
DOA BERJUMPA SESAMA MUSLIM
DOA MENZIARAH ORG SAKIT
DOA KETIKA BERSIN
DOA KETIKA HUJAN
DOA MELIHAT CERMIN
DOA ZIARAH KUBUR
DOA BERBUAKA PUASA
DOA SEBELUM TIDUR
DOA PETANG HARI
DOA MASUK RUMAH
DOA KETIKA MENDAPAT MUSIBAH

16 SURAH PENDEK :
Fatihah
Adiyat
Qori'ah
Takathur
asr
Humazah
Fill
Quraish
Maun
Kauthar
Kafirun
Nasr
Massad
Ikhlas
Falaq
An-Nas

DOA SOLAT:
Kalimat Tauhid ,Syahadat,Adzan ,Takbir awal sampai salam .

NASYID ANAK2
Thanks The parents
Love Allah and Love messanger
Ramadhan Is Cominng
The Full Mon Rose
The Ceed of the oneness Allah
Alphabet A-Z
 
Apple Learning Quran ni menggunakan 3 batery AAA (not included). Boleh gantung dan volume boleh adjust. Caranya? Dengan menekan button pertama (bentuk bintang) lama2 untuk naikkan volume, button bulat untuk turunkan volume & button bujur (paling hujung) untuk fungsi 'lock'.

Harga Apple Learning Quran ni RM 35 (without postage). Postage RM10. Beli 2 unit, FREE POSTAGE!! 

Sape2 yang berminat sila email ke : malyn.mizzunderstood@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers