Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, July 02, 2013

Destashing my baby items! FSOT!!

Haaaa.... aku nak bukak FSOT nih (For Sale or Trade). Sebabnye...aku dah takde ruang menyimpan dah. Almaklumlah.. duduk menumpang. Mula2 aku fikir ala..takpe simpan la dulu utk 'Adik' Eusoff taaaapiiiiiiii.... macam lambat lagi je Eusoff nak dapat adik. Haha.. Sape2 berminat dgn item2 kat bawah ni sila lah komen/email/whatsapp/msg ke pape2 je lah. Nanti aku update lagi from time to time. Buat masa ni, ini saja yg aku sempat snap gambar :

Item : Combo of youhaveababy Breast Milk Storage Bags (100pcs/8oz) SOLD! + Hard Case Cooling Pack  SOLD!
Price : RM30 exclude postage. For COD pls PM me the area.
 
Condition : Both NEW & Unused

Reason to let go : Storage bag beli 2pack tapi xguna pun. Lagi prefer guna storage bottle. Pack yg dah bukak pun guna dlm 4-5bags je. Cooling pack memang tak pernah guna sebab ada Coleman Icepack 2units & Jinggle Jungle Ice pack 3units. (Thinking of letting go those Ice pack too,soon)
 
 
 
Item : Phillips Avent Nipple Protector (Small)
Price : RM20 exclude postage. For COD pls PM me the area.

Condition : NEW & Unused. Tapi kotak/packaging dah bukak sebab nak tgk..

Reason to let go : Hubby salah beli size. Tak kelakar betul.. (-_-´)
 
 
SOLD!
 
Item : Combo of 2 units of Lansinoh Momma Rocking Feeding Bottle (250ml/9oz) - Orange. With slow flow anti-colic teats. Teats is compatible with most wide neck bottle. Pigeon, Avent, MAM,etc...

Price : RM33 each or RM65 for both bottle PLUS extra gift (3 unit of slow flow teats) exclude postage. For COD pls PM me the area.

Condition : NEW & Unused

Reason to let go : Beli 1 kotak (4 unit of feeding bottle+2 extra teats+bottle brush). Tamak. I know. Hehe.. Ends up guna 1 unit je. Another 1 unit baby guna buat main golek2 (sbb bottle ni rocking).
 
Item : FIFFY Nappy Liner (120pcs)
Price : RM 8 exclude postage. For COD pls PM me for the area.

Condition : NEW & Unused

Reason to let go : Beli sebab ikut nasihat doctor (alas diaper dgn nappy liner ms baby baru lahir to prevent diaper rash). Turns out kulit baby tak sensitif pun. So memang tak pernah guna langsung.
 
 
Kalau berminat boleh email : malyn.mizzunderstood@gmail.com
 
or kalau nak lagi cepat sila SMS/Whatsapp/Line/Viber/KakaoTalk ke : 016-7224672
 
Sekian. Terima Kasih..... :)

2 comments:

  1. Replies
    1. Haha...ni la ciri2 mak yg suka membazir.
      almaklumlah..anak 1st eksaited membeli terlebih2.
      Last2 xpakai pun.terpaksa let go sbb dah xde tempat nak simpan.hehehe...

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers