Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Saturday, September 07, 2013

Last call!! Apple Learning Quran & Electronic Backseat Driver!!

*Sticky entry sampai all item sold out. Sila bersabar dgn saye.. Hehe..*

Aku rasa ni batch terakhir aku amik Apple Learning Quran & Electronic Backseat Driver ni. Lepas ni aku tak amik dah kot. Tapi depends on permintaan jugak. Kalau ramai yg request aku amik la lagi..

Sebenarnya aku tak suka amik banyak2 kali barang yang sama. Sebab apa? Sebab aku takde tempat nak simpan stok. Dan aku kena pusing modal jugak. Untung xbanyak aku amik utk setiap item tapi leceh tu yang aku malas. Ingat senang ke nak cari supplier yg jual harga paling murah (so aku pun boleh jual kat korang dgn harga yang paling murah). Nak pegi amik stok,deal dgn supplier lagi..kdg2 brg sampai lambat,etc... Selalunya aku just amik barang yang aku rasa berbaloi utk korang beli je. Kalau harga yang aku boleh jual (lepas tolak cost,postage,etc) pun dah sama dengan harga market or korang boleh dapat kt tempat lain,mmg aku x amik. Sebab baik korang beli kat tempat lain je kalau camtu..kan?

*Eh. Apa aku merepek dah ni?? Hahahaha.. Sila kembali ke pangkal jalan. Hehe..*

Dah2. Ni aku nak tunjuk 2 barang ni :

Apple Learning Quran
 
Price : RM35/each
Postage : RM10
* Buy more than 2 unit, FREE POSTAGE
 
More details pasal Apple Learning Quran ni boleh click sini.
 
 
 
Electronic Backseat Driver
 
Price : RM35/each
Postage : RM10
 
More details pasal Electronic Backseat Driver ni boleh click sini
 
 
Kalau berminat boleh email kat aku : malyn.mizzunderstood@gmail.com
 
Thanks... v(^_^)v
 

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers