Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, August 22, 2013

Restock Apple Learning Quran!!

Aku nak bukak order untuk Apple Learning Quran semula sebab ramai yg tanya. Tapi ini pre-order ye.. Maknanya aku kumpulkan order dulu then baru amik dari supplier.. Warna ikut first come, first serve basis.

Kalau nak tau lebih lanjut korang boleh baca entri ni :




Harga masih sama, RM35/unit. Postage RM10. Tapi kalau amik more than 2 unit, FREE POSTAGE.

Kalau mmg confirm nak order tapi nak tunggu sampai time gaji ke, sampai dpt kumpul kwn2 utk join beli ramai2 ke..pun boleh. Tapi pls inform aku awal2 ye.. Sebab quantity xbyk so aku nak reserve utk org yg mmg betul2 confirm nak beli je.. Nak COD pun boleh. Tapi area Gombak, Setapak, Wangsa Maju je.. Kalau lepas office hour boleh jumpa kat Ampang Park.. Sorry xboleh anta jauh2 sebab aku xtau drive jalan2 kat KL (Loser. I know. Haha..)

More info boleh email ke : malyn.mizzunderstood@gmail.com

Thank you korang.... :)

1 comment:

Countings...

Daisypath Anniversary tickers