Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, September 30, 2013

Giveaway from Eusoff!!

Ahhaaaaaaaaa...poyo tak aku nak ber'giveaway' segala? Kah3.... Takpe2. Sempena besday aku yang ke 18 (ahaks) pada 17 September haritu, aku nak buat small giveaway.

Tajuk giveaway ni adalah "Giveaway from Eusoff!!". Sebab?? Saje letak nama budak busyuk ni. Hehe... lagipun aku rasa nak buat giveaway ni sempena Esuoff dah baik dari sakit/3 days fever dia aritu. Mudah2an orang yg menang doakan kesihatan aku & anak aku serta family aku. Ecehhhh..... 

Syarat dia tak susah... (Sebab aku takde masa so aku bg yg senang2 je. Hehe...) :

1. Jadi follower blog ini.
2. Sila like page Mizz Shopaholixx
3. Korang boleh pilih samaada nak share entry ini pada blog korang (Sukati korang lah nak cerita macammana pun.. Ikut kekreatifan sendiri ok? Hehehe...) ATAU....
4. Korang boleh share page Mizz Shopaholixx pada FB korang..
5. Komen 'DONE' & bg link pada entry anda mengenai giveaway ni kat kotak komen yeee....

 



Nanti aku (or sesiapa yg aku percayai/org terdekat/crew2/bfffs) pilih pemenang berdasarkan entry / share korang kat FB.

Hadiah untuk giveaway ini adalah......... Jeng jeng jeng.......


Tempat Pertama:
 
1xApple Learning Quran
 
Tempat Kedua :
 
3x face mask + 1x eye mask from Såvee
 
Tempat Ketiga :
 
1x Love Birds Salt & Pepper shaker
 
Consolation prize akan dipertimbangkan kalau banyak penyertaan yeeee...


Ok korang.... Selamat berjaya!!!!!! :)

3 comments:

  1. hihihi. comel. nak join jugak!

    Nanti jemputla join i punya giveaway tau :)

    ReplyDelete
  2. aku layak masuk x? hehe..
    aku nk tolon pilih pemenang jek laaaa..
    euusssooffff!!! aunty nak geget awak!! grrrrrr

    ReplyDelete
  3. salam sis.. done!!
    =)

    http://penselmerahjambu.blogspot.com.au/2013/09/salam_21.html

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers