Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, September 19, 2013

Playskool Step n' Ride, Baby Bouncer & Fisher-Price Rocker open for order, NOW!!

*ORDER CLOSED!!! THANK YOU!!!!*

Aku nak open untuk pre-order barang2 kat bawah ni. Sape2 berminat sila PM aku kat FB Mizz Shopaholixx atau email aku (malyn.mizzunderstood@gmail.com) ye... Tak perlu bayar sekarang. Boleh bincang bila nak bayar. Aku pun faham. Sebab item pre-order kan.. Takpe2. Sila cuci mata dulu. Kalau nak tau decription utk each item sila tengok kat page Mizz Shopaholixx :

Playskool Step Start Walk 'n Ride
 
Price : RM 105
Postage : RM 15
 

Baby Bouncer (ELC, Hello Kitty & Mickey)
 
Price : RM120
Postage : RM20
 

Fisher-Price Newborn to Toddler Rocker (Green)
 
Price : RM175
Postage : RM20

Fisher-Price Newborn to Toddler Rocker (Blue)

Price : RM175
Postage : RM20

Fisher-Price Newborn to Toddler Rocker Design 2 (Pink)

Price : RM175
Postage : RM20

Fisher-Price Newborn to Toddler Rocker Design 2(Green-Blue)

Price : RM175
Postage : RM20
 
 
 
And 2 item ni ada ready stock :
 
Electronic Backseat Driver
 
Price : RM 35
Postage : RM 10

Apple Learning Quran
 
Price : RM 35
Postage : RM 10 (Buy more than 2 unit, FREE POSTAGE)
 
Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal barang2 ni, sila lah ke page Mizz Shopaholixx. Kat sana ada description untuk semua barang2 ni. Kalau korang berminat, boleh la PM aku kat FB Mizz Shopaholixx atau hantarkan email ke : malyn.mizzunderstood@gmail.com
 
Thanks... :)

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers