Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, October 31, 2013

UNTUK 2 UNIT SAHAJA OK?

-SORRY. DAH SOLD OUT YEA..... TQ....-

Ok. Harini aku nak announce promotion utk 2 unit Electronic Backseat Driver. Aku ulangi, 2 UNIT OF ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER ONLY.

 
Price : RM 40 including postage!!  SOLD OUT!
 
 
Promo ni memang terhad untuk 2 unit sahaja.. ok? Dan berlangsung selagi 2 unit ni masih ada. Selepas ni, harga akan kembali kepada asal. Siapa cepat, dia dapat yeeee.... Tapi untuk mendapatkan harga promo ini, sila PM di FB Mizz Shopaholixx ye. Tolong jangan email sebab aku nak keep track siapa yang PM dulu, aku dulukan.. Kalau kat FB lain, email lain takut tak fair if aku terlepas pandang. Harap korang faham ye....


Details :
Ideal drivers role play toy, the Electronic Backseat Driver features many realistic sounds including horn, revving engine, gear changing and braking. Also includes flashing indicators and illuminated speedo. The Electronic Backseat Driver is supplied with accessories to fit in the back seat of a car, or can be used free-standing at home.
The suction pad can be attached
to either the left- or the right hand side window of the car.
Requires 3 AA batteries, not supplied.
 
 
Model tak berbayar yang membuat muka nak pukul orang itu adalah anak manje sayeeeeeeee..... Wiwiwiwiw.... ;p

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers