Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, October 09, 2013

Ye ke?? Ada ke??

Korang tau takkkkk...aku dah lambat 3/4 hari period ni. Patut kalau ikut cycle aku mmg dah time dah ni. Jarang sangat aku lambat. Kecuali lps bersalin Eusoff aritu je cycle aku 39hari. Selalunya 29-30hari je.Adehhh... berdebar2 aku nih. Ngalahkan orang belum kawin. Kah3...

Aku mmg jujur tak ready lagi ni.. Eusoff setahun pun belum. Langkah2 pencegahan da amik. Tapi yang natural je la. Sebab aku takleh makan pil or amik injection (something related to my Hepatitis B). Boleh eh termengandung walaupun da ada langkah2 pencegahan tersebut??Muahaha...soalan.. novice gila!!! Kah3...

Apa nak buat ni wey???? Nak test pun aku cuak!! Kah3... Aku mmg gila2 tak ready lagi ni. Tapi kalau Allah dah bagi mmg terima je lah. Alhamdulillah...

Tapi hati kecik aku ni rasa ini adalah false alarm. Mungkin aku stress sangat kot. Sebab tu cycle aku lari. Apa yang aku stress pun xtau. Or maybe aku penat sgt. Kalau penat sgt biasa cycle aku lambat sehari. Tapi aku tak penat sangat pun. Dan ini dah lebih sehari ni... Aiseyhmennnnnn... Perlu kah aku test skrg??? Kah3... Soalan yang aku pun rasa macam tak perlu tanya. Hahahaha.. K lah. Da sampai stesen lrt aku. Nak trn train. Bye!

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers