Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, November 07, 2013

Dah tengok video kapel yang ala2 SWEET tu?

Kalau belum sila lah tengok kat sini.

Aku faham kapel ni belum kawin. Sebab aku pun merasa jugak bercintan cintun sebelum kawin. Konon sweet sangat la kan? Haihhh la adik...meh sini akak yang baru 2tahun kawin ni nak cite sikit. Ni citer org yang baru 2 tahun kawin tau. Kalau yg dah doploh tahun kawin yg cite kat engko...mau bernanah telinga engko mendengarnya.

Ye dik...bercinta mmg sweet. Mmg best. Sebab engko belum diijabkabul. Benda yang tak sah, memang sedap dik... Bila engko dah diijabkabul, engko dah tak boleh lari. Manade u-turn, clash, kapel balik,clash, cari pakwe lain dah... Satu2 nya cara adalah cerai (na'uzubillahi min zalik). Jadi sebelum engko diijabkabulkan...cinta engkorang tu lah yang terpaling SWEET dalam dunia.

Macam SWEET je kan?? Ye. Memang. Sebab engko bercinta. Takde tanggungjawab. Takde ikatan. Takde amanah lagi.. Semuanya engko buat atas dasar SWEET. Atas dasar cintan. Nak tahu apa maksud sebenar bercinta? Kahwin lah dik...

Dulu ahkak pun macam engko jugak. Ahkak rasa cinta ahkak lah yang terpaling cinta sekali. Rupa2nya ahkak salah dik...

Dulu sebelum kawin, naik motor malu2. Bila break, risau je terkena apa2 yang tak patut tu. Sekarang?? Engko break lah camne bang oiii..Asal engko langgar bonggol, terhentak bontot aku ni..siap!

Dulu sebelum kawin, jalan rapat2. Pimpin2 tangan. Sekarang? Toksah ngade la nak berpimpin2 tangan. Kang anak engko ni terlepas sape nak mengejarnye bang oii?? Engko pimpin tangan anak dah cukup romantik dah tu. Jalan sama? Kalau tak engko sebatu kat depan, aku mengelek anak tertinggal kat belakang...Atau pun engko pegi je lah jaga anak tu bang. Eden nak shopping ni haaaa....

Dulu sebelum kawin, duduk nak rapat2. Sambil bergelak ketawa. Sekarang? Bila berdua2an nak duduk rapat2?? Haihhhh... move over bang!Jangan nak rapat2. Ai bendera merah ni. Kah3.... Tak pun keep your hands to yourself. Anakmu belum tido lagi. Hahahahahaha...

Dulu ahkak rasa kitorg dah cukup suwit dah. Dah cukup cintan cintun dahhhhh... Tapi... bila lelaki lain muncul dalam hidup ahkak.. Baru ahkak faham apa makna cinta tu dikkkkk.. Ni, lelaki ni yang bersalah mengubah persepsi ahkak :

Muhammad Eusoff bin Mohd Muzaffar

Sekarang kan dik...ahkak dengan laki ahkak dah ada satu sick,twisted game dimana setiap kali kitorg keluar, kat mana2, atas moto, dalam kereta, etc... Asal kitorg nampak satu kapel yg ala2 macam adik ni kan... Kitorg akan guess... Dah kawin or belum, kalau belum dah bape lama kapel & bape lama boleh tahan kapel korang tu. It's sick and twisted. Tapi it's FUN! Untuk gelakkan kapel2 yg macam adik. Hahahahahahahahah....

P/S : Sila lah kahwin dan beranak dulu dik. Pahtu ahkak nak tengok suwitnya cinta korang tu sampai ke mana. Bila laki engko seluar kecik dia yang dah pakai pun bersepah2 dan engko keje nak mengutipkan masuk dalam bakul je. Perang Dunia ke-3 pun boleh muncul dikkkk!!!!! Hahahahahaha.... ;p

5 comments:

  1. hahaha.. memang bahana brtul upload video tu. beristigfar je nengoknya.

    ReplyDelete
  2. HAHAHA. betul :)
    comelnya anak u

    ReplyDelete
  3. ehh game guess couple ke dah kawin ni pun i buat jugak haha. tapi mmg betul time kapel semua sweet la haih dah kawin ni sweet itu dah lain..husband tukarkan diaper anak time dia berak bau satu rumah tu sweet..atau tolong buang sampah tanpa disuruh tu sweet..hahaha takpelah bg can ko nak bercinta dik tapi bila tersebar video siapa yang malu? mereka dan keluarga mereka

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.
    moga allah pelihara keluarga kita.
    Mencabar nak besar kan anak2 sekarang ni..

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers