Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, November 06, 2013

Jeng! Jeng!Jeng!

Harap maaflah semenjak dua menjak ni blog aku agak sunyi sepi... Hehehe... Sebenarnya masa yang terluang aku tengah peruntukkan untuk memperbaiki blog & FB untuk side-business aku yang tak seberapa nih..

Jadi.. walaupun blog aku tak bape semenggah lagi..aku harap korang sudi2 kan lah mem'follow' blog Mizz Shopaholixx aku ni. Hehehe.. Aku sedang mengupdate item2 yang available ke blog baru ni. Harap bersabar dengan aku. Hehehe... Sekian... Terima kasih..

Sayang korang!! ;)

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers