Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, November 08, 2013

Malaysia's First Baby Spa? Baby pun dah ada spa sekarang ok?!

Just nak share dengan korang... Aku jumpa satu spa khas untuk babies. Dengar2nya its the first in Malaysia. See? Baby pun dah ada spa sekarang! Hehehe...


 
 

 
Gambar from their FB page.

Actually aku belum pernah try lagi pegi spa nih. Tapi aku rasa kan...their service is not bad!Harga pun takdelah mahal. I found out that they are still new. So its understandable kalau their service still need a little tweaking around. But so far...most of the comments left in their FB page semuanya nice,good review.

Kalau nak baca review boleh click kat sini : Trial Run: Hippopo Baby Spa & Wellness

Harga pakej/service yg dorang tawarkan is not bad :

 




Aku cam berminat nak bawak Eusoff try spa nih. Tapi tu bergantung pada Mr Hubbee jugak la kan? Hehehe... Hamboihhhhhhh... kecik2 lagi dah pandai nak ber spa. Mak ko ni dah nak bersepai badan tak dapat jugak nak ke spa. Haiihhhh...demi anak la katekan... Hehehe...

Doakan aku dapat bawak Eusoff pegi spa ni eh. Kalau aku da pegi nanti aku buat review pulak. Kalau korang dah pegi spa nih, silalah buat review & bgtau aku. Kalau best aku akan usahakan mengugut Mr H untuk pegi. Muahahaahaha...

4 comments:

  1. huhuhu.. macam tak perlu je...
    #mummydorangmemangkedekut

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...depends la..kalau ada duit lebih boleh je nak manjakan anak..
      kalau takde, toksah le membazir.hehehe

      Delete
  2. mcm best je.mcm best je.tapi kan.anak aku tu nk ke berspa spa ni.aku nk urutkan kaki dye pon payah.ni plak org lain.hehehe

    ReplyDelete
  3. Rara.princess sama je mcm eusoff.tu rasa nak try tu.hehehe..

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers