Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Saturday, November 30, 2013

Powerbank murah! Anyone interested??

SOLD OUT!!!

*Pre-order akan ditutup pada 29 November 2013!*

Tetiba nak jual powerbank pulak. Hahahaha... Anyone interested nak join beli dengan aku? Sebab aku nak beli borong ni. Hehehe..

Actually powerbank ni da jadi satu masalah plak untuk aku. Almaklum.. henfon cecanggih ni batery cepat benor abis! Menyampah plak aku! Nak2 batery abis masa kau tengah di saat2 yg amat la terdesak. Actually aku dah ada satu powerbank yang besar gedabak 30,000mAh tu. Mmg boleh charge berkali,kali,kali tanpa perlu charge powerbank tu. Tapi masalahnya adalah ianya besar gedabak dan berat! Leceh nak angkut kesana ke mari...

Maka aku decide nak beli powerbank yang kecik, comel, muat masuk poket or handbag jadi senang kalau keluar boleh bawak skali tanpa makan space sangat :


 
2600mAh Keychain Powerbank
Color: Pink/White/Green/Yellow/Blue/Black

Product Features:
Small, sleek, durable, light and easy-to-carry-around POWER Bank enough to give you that quick charge for your mobile device whenever or wherever you find yourself running low on juice. Convenient keychain ring also allows for use as a handy and useful keychain. Has a special light but long lasting perfume scent as well. It has an electricity-saving function, long cycle life and rapid charge. Very user friendly and easy to use.

Product Description:

Capacity: 2600mAh
Input: Micro USB, 5V/1A
Output: USB, 5.3V/1A(max)
Dimension: 96x24x22mm

Standard Packing:
1 x Power Bank
1 x micro USB to USB
1 x key chain ring connector
 
 
Price : RM 25 (Deposit RM 20)
Postage : RM 5 (COD available area Gombak, Setapak or Melawati only)
 
PRE-ORDER SAHAJA YE. NO READY STOCK! Aku akan collect order sehingga sampai MOQ then baru mintak korang bayar RM20 as deposit. Balance boleh bayar once item dah siap packing & ready for postage.
 
Sesiapa yang berminat boleh email ke malyn.mizzunderstood@gmail.com & please mention nak warna apa ye...
 
Thank you... :)

3 comments:

  1. Replies
    1. ada lg dear...but tinggal warna hijau & biru je.kalau nak pls email ke : malyn.mizzunderstood@gmail.com ye...tq... :)

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers