Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, November 15, 2013

Tetiba cuak!!!!

Dah jemput orang ke Birthday Party kecik2 Eusoff.. tetiba cuak plak! Hehe..Tetiba takut orang tak datang. Pastu takut orang datang tapi tak cukup makanan. Pastu cuak takut hujan lebat, dala takde sewa khemah ke ape.. Pastu takut orang datang pastu rasa party tu bosan je sebab takde entertainment ke apa..almaklumlah..buat kecik2 je kot!

Haihhhh...memang camni ke rasa buat majlis utk anak? Gaknye masa kita kawin dulu mak bapak kita mesti lagi raisau gila kan?? Huhuhu...

Jemputlah datang sesiapa yang sudi.. ;)


Oh ye.. pre-order utk powerbank murah ni masih dibuka tau! Maybe sampai hujung bulan ni sebab ada yang mintak tunggu gaji masuk. Aku bukak order sekali ni je.. Pasni takde bukak order lagi tau. Huhu..

 

 
Price : RM 25 (Deposit RM 20)
Postage : RM 5 (COD available area Gombak, Setapak or Melawati only)
 PRE-ORDER SAHAJA YE. NO READY STOCK!

Sape2 yg berminat boleh email aku : malyn.mizzunderstood@gmail.com ataupun boleh PM kat FB Mizz Shopaholixx k? Thank you... :)

3 comments:

  1. alaaa...aku xdpt dtg kottt....sebab nxt week nye nak ke PD family day ofis mader..huhuhu...
    sorry ye usoppp..blk jb kite jumpe k...usop dah lame xblk jb kan??? hehehe

    ReplyDelete
  2. Trust me its normal. I aritu pn rs cmtu tp xla over smpi mcm buat kenduri kawin feeling nye haha. Husband i yg constantly reminds me jgn risau kita dh jmput org nk dtg ke x tu hal diorg. Just prepare back up food. Biar lebih jgn kurg. I aritu kurg sbb x expect rmai dtg haha. Lesson learned.

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers