Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, December 13, 2013

Eusoff...tak sesuci yang di sangka!!

Wow...almost 2minggu tak berupdate. Hehe... Actually aku agak busy with a few things kat ofis. Harini ada celebration St Lucia so most probably aku akan pegi dgn Mr H, leaving Eusoff with my MIL.

Another thing is... aku akan busy kerana.... jeng jeng jeng!!! Aku nak berpindah rumah. Yeay!!! More story later2 la ehhhh....Hehehe...

Untuk peminat2 Eusoff yang nak tau perkembangan semasa si dobot ni... Meh aku bagi bukti2 bahawa rupa yang innocent tak bermakna dia sesuci yang disangka :



Ini dekat Hotel Sutera, Seremban. Dobot ni panjat masuk lepas tu tak boleh keluar. "Ehhh...ehhhh..." panggil orang tolong keluarkan. Harap maap. Mummy dengan Moksu tolong gelak dan tolong tengok je. Siap tadah tangan tu...berdoa la tu mudah2an ade orang tolong. Haha.. Daddy tolong snap gambar dulu sebelum keluarkan. Kejam kan mak bapak sekarang?? Hahahahaha... ;p


Topi hadiah Tok Ibu from Beijing. Muka senyum tapi sambil tu mengganas... kau ado?

Sekarang kalau makan kt luar kena pilih seat kat tempat open. Sebab nampak je muka macam tu, tapi suara dia sorg je bergema kalau duk dalam kedai. Memang tak boleh bawak majlis. Hehehe...

Baju JOHO Mummy & Eusoff. Daddy takde sebab dia tak JOHO. Orang key ell la konon! Cehhh!!!

Ini muka lepas 5 saat bangun dari tido. Bangun2 terus main straight away. Takde tunggu2 nak panaskan enjin ke ape... Haih lah anakkkkk....

Ini Rabu lepas. Samurai datang jemput Mummy balik keje dengan senyuman. Kah3... Apa? Elok je dia duduk kat carseat?? Yeeeeee....memang. Untuk 5minit pertama lepas Mummy masuk dalam kereta. Lepas tu mula lah membebel2 suruh angkat dia sebab dia nak nenen. Mummy = Nenen. Get it? ;p

Muka serious kan?? Tapi sebenarnya tengah menari2 sambil tgk Nursery Rhymes kat tab. Muka tak match dengan aksi..kan?? Hahahahahaha....

3 comments:

  1. I nak comment masa you buat party Eusoff tu. You nampak cam high school student je. Kecik comel je. Happy belated birthday Eusoff. Setahun sudah!

    Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu tukar URL ni from bnsyg-stories.blogspot.com to ayuni-stories.blogspot.com
    Let me know nanti eh?

    Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr...pls.jgn buat I perasan muda.hahahaha.. ;)

      Insyaallah nnt I follow ur blog eh..ni baru nak rajin blogwalking blk.bz manjang je b4 ni.huhu

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers