Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, March 10, 2014

Mom & Baby Expo 2014 Danga City Mall : Apa akan berlaku??

Aku pun tak tau patut update pasal ni ke tak..
Aku ni dari aritu asik tertunggu2 berita pasal MH370. Well..aku rasa satu dunia menanti sama kot!
Tapi tengahari semalam dapat notification kat FB.
Kawan aku comment :

"Emme Amalina, congrats.. 1st 2 pic eusoff kan..



Nampak individu yang dikenali?? Hehehe..











6 comments:

  1. harap Eusoff x buat aksi nak mengempeng tau..buat aksi comel lain tau..hehe..btw, congrats and goodluck...nak mintak signnnnnn..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahaha...tq2.. tu la.mak dia risau je ape la gaknye pe'el dia nak buat atas stage nnti.hehe.. :D

      Delete
  2. congrate.
    pasal pesawat tu semua tgah bersedih..

    kita doa yg terbaik je untuk mereka
    insyallah


    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..
      tu la..semoga Allah jadikan yg terbaik utk semua..
      Amin..

      Delete
  3. Assalamualaikum kak, wahh comelnya dapat 1st place tu. takpe2, maybe dah rezeki dia kak.. masuk top 10 kira terbaik dah tu. hehehee semoga berjaya dan murah rezeki ya. sheila follow sini, salam perkenalan ~~~

    ReplyDelete
  4. tqvm dear...
    hehe..tu la.rezeki anak kan.hihi.. :)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers