Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, May 16, 2014

Eusoffiah is back!!!

Aku dah upload kt Insta & FB. Saje nak letak lagi gambar ni kat sini. Sebab aku rasa this is so funny!! Hehehee... Yg lagi kelakar sebab muka Eusoff sebijik gegirl!! Adoiiii.... gaknya kalau aku dapat anak perempuan mesti rupa camni kan? Kah3.... ;p

Hai... Nama saya Eusoffiah...

OK. Selamat gelakkan anak aku. Next time aku mendengki dia lagi aku share gambar or video ok? Hahahahaha... Tolong jangan contohi sifat buruk ini. Eusoff dah ade awek nanti aku nak share gambar ni kat awek dia plak. Hehehe... Sorry Eusoff. Mummy can't help it. It's too funny! hehehehee

4 comments:

  1. Siap ada bunga sejemput atas pala

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tau xpe.suwittttt sangatttt le tu.hehehe

      Delete
  2. Ape lagi? Boleh la tu menambah sorang lagi tapi I tau sejarah you yang you sgt trauma time pantang kan?
    Anyhow, nak exchange link boleh? ayuni-stories.blogspot.com
    Let me know ye?

    Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahaha...nak tambah sorg lg tu kena betul2 ready physical & mental tu!hehe..
      Insyaallah one day.. :)

      I dah follow u..nnt i masuk link u kat blog ye..tq dear.. :)

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers