Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, May 30, 2014

Fefeling pengantin baru. Keh3...



Kad Touch 'N Go da dapat!! Yeay!!!

Sebenarnya dalama gak siap. Tapi baru Rabu malam amik kat adik. Gedik tak letak gambar kawin? Kah3... Antara alasan2 aku memilih gambar ni utk letak kat kad ni adalah :

1) Kalau letak gambar bertiga (dgn Eusoff), nanti kalau Eusoff dapat adik camne? Kan tak adil dah tu. Nanti adik ingat Mummy syg abangnya lebih sbb tu gambar abang ada tapi gambar dia takde.. Advance tak aku fikir? Hahahahaa..

2) Kenapa gambar aku full tapi gambar Mr H separuh muka je? Sebab ni kad Touch 'N Go aku. Biarlah muka aku jek kat sini. Hahahahaha..

3) Aku rasa cambar ni ada ciri2 artistik yang aku suka. Phui!!! Hahahaha..

Dah. Dah. Kad Touch 'N Go je pun. Hehehehe... Sila jangan tanya aku buat kat mana, bape kena bayar, bape lama nak dapat, etc..

Sebab kad ni aku kirim kat ibu aku. Dia yang tolong buatkan. Ade bayar sikit. Aku dah tak ingat bape RM sebab aku kirim duit kat adik aku, aku bagi RM50 terus. (Eh. Tapi confirm adik aku sapu duit tu. Ni mmg nak kena tanya ibu nanti dia dapat x duit yg aku kirim tu. Hahahaha..)

Aku whatsapp je gambar kat ibu. Dia yg tolong setelkan semua. Tau2 siap je. Tu pun lama ibu simpan sebab aku takde balik JB. Last kirim kat adik. Rabu lepas aku anta tiket bas dia baru sempat amik kad ni.

OK. Sekarang dah tak payah pakai kad Touch N' Go Mr yg tak best gambar PLUS tu. Sekarang hari2 naik train boleh pakai kad ni sambil fefeling pengantin baru. Phui!!!! Kah3... OK. Bai!! ;D

2 comments:

  1. sewitt sgt..nak camtu jgk..tapi awal2 dah tepek jgn tye..acaner..huhu..

    ReplyDelete
  2. hari tu plus eh ke touch n go ada buat promotion kat menara citibank.. i tak tau.. pastu kawan opis i tunjuk dia buat pic anak2 dia. rasa nya rm80 ke lbh ntah. pastu i nak buat, tp q panjang gile... (masa tu anak belum ada)..trus tak jadi.dia buat promotion sehari je

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers