Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, May 26, 2014

Goodbye Maldives... hancur harapanku. Hehehehe...

Kalau ikutkan, Mr H & aku dah plan nak ke Maldives hujung tahun ni. Just tunggu Airasia or mana2 flight buat promo je. Accommodation kitorang tak perlu risau sebab Mr H punya bestfriend masa sekolah dulu duduk sana & baru bukak resort/chalet. Best gila okeyh?? Kawan dia kahwin dgn orang sana. Hantaran kahwin pun skuba diving punya suit + tong oksigen tu. Ko hado??? Hehehehe.. (Eh. Melalut plak.)

TETAPI....kerana sebab2 yang tak dapat dielakkan, plan kitorang tu terpaksa di cancel (or di tunda) sampai tiba waktu sesuai. Owhhhh...kecewanya aku! Huaaaaaaa... dah seronok berangan alih2 tak jadi. Huhu..

Oleh itu, mari kita cuci mata saje. Takpe2. Sabo kan aje... duit yg dah kumpul utk holiday gi Maldives ni kita kumpul lagi bagi banyak sikit. Bengang betul aku. Hahahahaha... -_-"


 

 

 

 

 

 
Selamat tinggal angan2. Tunggu aku sambung berangan lagi bila masa & keadaan mengizinkan. Hehehehe...

6 comments:

  1. tak nak ajak ker weiii... argghhh... stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak nk ajak..kita pun xdapat pegi ni!!
      jom ah stress sesama.hahaha

      Delete
  2. wow..bilalah nak sampai kan..cantik sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...ade rezeki nnt sampai la tu.hehe..
      jom2!cantik kan maldives ni? :)

      Delete
  3. maldives cntik bangat. tp Air asia X dh suspends flight to Maldives since feb this year. huhu. i check tix MAS aritu 3k+ for 3 pax returns. skali check arini dh jd 5k. erghhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah?yeke?dalama xsurvey airasia xtau plak da kena suspend
      alaaaaa...lagi lambat la nak pegi maldives camni.hahahaha..

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers